Forgot your password?
Error : Oops! If you are seeing this, your browser is not loading the page correctly. Please try pressing Control-F5 to force reload the page. If this doesn't work, you may need to update your browser :
Download Firefox | Download Chrome | Download IE

Momokaaa   

Momokaaa, 25 y.o.
Jászberény, Hungary [Current City]

Looking for

Friends


Joined 7 years ago, profile updated 2 months ago.

Displaying posts 1 to 10 of 22.
Reply - Conversation - Mar 9, 2018
what is your ID on kakao?
inactive user
Jó kis bandák! :D G-Dragon a kedvencem. :)
Reply - Conversation - Sep 2, 2015
Thank you for reading !
I can understand Hungarian most like.
So, you can use Hungarian between you and me
Reply - Conversation - Jun 7, 2015
hi^^
Reply - Conversation - Mar 24, 2014
Hello :)
Reply - Conversation - Mar 22, 2014
o i'm laffin
inactive user
you have amazing eyes ;)
Reply - Conversation - Mar 6, 2014
Hát igen, izgalmas koncertek voltak xDD Óó... köszönöm szépen :D hmm... kb 3 éve :) nagggyon sok kedvencem van, de ők nagyon: Infinite, MBLAQ, Block B, B.A.P, U-kiss ♥ Most ismerkedek a BTS-sel is. A Boy in Luv számuk nagyon bejön :) És neked kik a kedvenceid? Hogy ismerkedtél meg a kpop zenével?
Reply - Conversation - Mar 6, 2014
Igen, én is szerencsésnek érzem magam, hogy akkor pont pesten tanultam és el tudtam menni a koncertekre :) Különleges élmények mindig voltak XD Miyavin ismertem meg a mostmár egyik legjobb barátnőmet, szóval hálás vagyok neki érte♥ Despán meg mikor jöttek be a busszal elkezdtem sétálni a busz mellett (mivel lassan ment) közben integettem, aztán volt ott egy aranyos japán csaj és mondta, hogy gogogooo~ XD aztán elkezdtem futva integetni és Zelo megírta a twitterén, hogy vki fut a busz mellett XD♥ aztán Orochi-n Ushiwaka csak nekem engedte, hogy megöleljem és mindig ott volt előttem (első sorban voltam) koncert után kő-papír-ollót játszottunk Yukimurával, Hotaru meg mindent oda adott nekem XD Guilden integettem a staffosoknak és az egyik elővette a fényképezőjét a másik meg a telóját és lefényképeztek engem XD An Cafen hátul álltam barinőmmel és csak néztük a koncertet amikor Miku ránk figyelt és mutatta, hogy gyerünk ugráljatok. ScReW-ön meg második sorban voltam, de olyan volt mintha elsőben lettem volna mivel az előttem lévő csaj alacsonyabb volt nálam, ott meg kaptam Kazukitól meg Ruitól pengetőt és hát okoztam nekik egy kis örömöt, mivel pántnélküli felső volt rajtam és lecsúszott és nem vettem észre csak kb a 3. számnál, közben meg folyamatosan vette a koncertet a manager, aztán Jin írta twitteren hogy megnézte a koncerteket és a magyarországi felvétel a legjobb XDD persze tényleg jó volt sztem is :D nagyjából ennyi~~
Reply - Conversation - Mar 5, 2014
Uha~ akkor majd egy kalappal a versenyhez:) igen ez mind itt Magyarországon volt, sajna még nem sikerült kijutnom külföldi konciraT.T 2009ben volt az elsö jrock konci Miyavi személyében, (most jön majd haharmadjára), 2szer LM.C, Despairsray, 2szer an cafe, Guild, Orochi, Plunklock, Dir en grey, Gackt, Nana kitade, ScReW, Versailles, Mucc, OZ, kanonxkanon, girugämesh, Kokia.. huhh asszem ennyi volt nálunk xD ebbö' mindegyiken voltam kivéve gackt, dir en grey, oz, nana kitade, versailles :) egyébként naggyon jók voltak a koncertek. A legtöbben 2009es miyavi koncerten voltak 2500ember volt:) utána már csak a max 5-600ember volt. De a legvégére már csak 150en maradtunk xD de azok a koncertek is jók voltak úgy olyan családias volt a hangulat xD mit szeretnél tudni a koncertekröl még?
Please Sign In or Join for Free to view the rest of this profile.
You are currently logged in from 18.210.12.229 View account activity.