Forgot your password?
Error : Oops! If you are seeing this, your browser is not loading the page correctly. Please try pressing Control-F5 to force reload the page. If this doesn't work, you may need to update your browser :
Download Firefox | Download Chrome | Download IE

narayanachakra   

Krisna, 33 y.o.
Bandung, Indonesia [Current City & Hometown]

Looking for

Friends

Relationship status

In a relationship


Joined 5 years ago, profile updated 7 months ago.

Displaying posts 1 to 10 of 19.
inactive user
Hey.254 I enjoy when my candid photos look and compliment me. Will you watch them?
taplink.cc/virtolysha
Reply - Conversation - Apr 22, 2019
Hi Krisna, sorry for the delay! Yes, i have two of them. I'm in love with the old Ténéré models. I own one from 1983 (the first one, the legend. 30 liter tank. Kick start only, no electric starter.) and one from 1986.

Best wishes!
inactive user
Hi.....
Reply - Conversation - Feb 2, 2019
Ah, Kak Krisna! Saya noticed profile saya dikunjungi kenalan lama. :) Apa kabar? Saya sempat hilang yah dari peredaran email dan interpals, ahahaha.. Lupa password. Btw, senang ketemu lagi. :)
inactive user
Hi....
inactive user
Did you meet some other motorbikes along the way?:) I can't think of a single solo ride that didn't end up meeting other bikers who were heading in the same direction:D. That's not always a good thing, hah.There's nothing better than just you, your machine and a road at times , right?:). I ride with a pair of friends mostly, though. What is your next destination?:)

Ps. I hope your scratched moto is doing fine!
inactive user
Kak emang rumah singgah di Bali di Mana? Waktu nyari2 rata2 ga nerima lagi. Kalo Ada mau **** kak kontaknya di email ke aku hoho. Kalo tentang sendirian di Banyuwangi karena travelmate dari Lombok udah pada balik ke Surabaya sm Jakarta. Nah aku ga balik ke solo, tapi terbang dari Lombok ke Bali. Makanya jadi sendiran pas di Bali sampe Banyuwangi juga. Bener2 gatau kalo stasiunnya sepi bgt kalo jam2 2 pagi. Karena kan kalo di solo rameh aja. Dan waiting room Ada di luar jadi biar pun blm check in tetep Aman aja duduk di luar.
inactive user
Yg tua2 lagi coba2 cyberlove eh kena scam. Iya kak asalkan perginya rameh2. Aku kan ber-6 wehehe. Justru yg di Banyuwangi Aku ga nyoba karena baru tau pas pulangnyaaa. Aku sampe Banyuwangi sendirian, stasiun blm buka ternyata, trus Aku tunggu aja gelap2 di dpn stasiun sampe subuh wkwkk
inactive user
Wkwkwk tapi Kita mungkin ga kaget lagi. Yang aneh nya "manjur emang cara Kaya gitu?" Hahaha
inactive user
Pernah kena scam yang model apa nih kak Kris?
Please Sign In or Join for Free to view the rest of this profile.
You are currently logged in from 3.238.132.225 View account activity.