Forgot your password?
Error : Oops! If you are seeing this, your browser is not loading the page correctly. Please try pressing Control-F5 to force reload the page. If this doesn't work, you may need to update your browser :
Download Firefox | Download Chrome | Download IE

Inafirirani   

Ina, 30 y.o.
Malang, Indonesia [Current City]
Makassar, Indonesia [Hometown]

Looking for

Friends
Language practice
Meeting in person
Postal pen pals

Education

Some college

Occupation

Freelance writer

Relationship status

Married


Joined 8 years ago, profile updated 2 years ago.

Displaying posts 1 to 10 of 98.
Reply - Conversation - Sep 27
I'm glad to know you.
Reply - Conversation - Mar 22, 2022
Miss my long hair
Reply - Conversation - Mar 21, 2022
Finally I'm here. Again haha
Reply - Conversation - Jul 20, 2019
Boleh mbak kalo urat malunya ketinggalan di rumah
inactive user
Halo halo kutha singo edan!

Hi dhik Ina yo opo kabare ndek kutho Malang rek? Ina isih mumet ta? Panglima nyubit pipimu sik yo ben biso ngguya ngguyu maneh! Aduuuuh sing ngguya ngguyu yo panglima dhewe tok. Ina malah ketok kelaren! hahaha Malah tambah parah mumete! xD

Tak jak Ina nyang kampung biru bengi iki wae! Ina ngerti ora? Saiki ana kampung biru ndek Malang uga! Waaah ana ana wae ndek Malang iki. Ana kampung warna warni ana kampung biru.
Esuk mesthi ana kampung pink, terus esuk ngarep ana kampung coklat telek! hihihi

Kok ana opo ndek kampung biru kuwi. Saben dina diputer filem biru paling! hahaha Wani ora mbukak link iki? hehehe
https://www.youtube.com/watch?v=4aCJwGccn5s&t=21s
Wong sing manggon nang kono mesti wong biru alias Smurf kabeh! xD

Panglima mesthi kursus layangan online sik yo Ina. Panglima uga ora tau dulian layangan! Dek biyen yo dulinan dokteran wae. Cewek sakampung diperiksa panglima kabeh. Seneng ta ilate pasien didelok lan diperiksa wae, terus njaluk sumbangan 50.000 ribu! Maklum dokter spesialis! hehehe

Iyalaah panglima tetep ndek kutho Apel iki. Kutho Apel neng Indonesia utowo kutho Apel di Londo yaaaa???? hehehe

Opo Ina isih kuliah? Kuliah neng jurusan opo yo Ina?

Salam satu jiwa Arema xD
inactive user
Hi dhik Ina!! Suwon nggeh. Panglima suweneng buanget ana kabare koncoku soko kutho Malang maneh! Rapopo ta Ina. Panglima kerep uga gak aktif neng Interpals iki.

Alhamdulilaaah anakmu wes sehat! Kok sampek nginap neng rumah sakit ta. Anakmu suwe ta neng rumah sakit Ina. Anakmu dimanjakno wae yo neng omah. Saben dina mangan sing enak enak! Engko siyang anakmu dijak panglima layangan lan balbalan neng lapangan Rampal wae yo:D Ben anakmu biso esem semringah maneh! Melas banget ta nginap neng rumah sakit , disuntik suster maneh :(

Salam persahabatan soko kutho Apel...doorn!
Liyo wektu layange disambung maneh yo Ina :D
inactive user
Sugeng riyadin nggeh dhik Ina. Menawi wonten lepat panglima nuwun pangapunten nggeh.
Piye kabare neng Malang? Kabare putra dhik Ina apik apik? Mugo mugo bagas waras yo. Salam soko kompeni.
Reply - Conversation - Jun 7, 2017
inactive user
Sugeng enjing dhik Ina! Yo opo kabare rek! Arema wes dadi juara piala ( bakso ) presiden! Keren buanget!
Ina pasthi melok konvoi kemenangan ya! Nek panglima neng Malang yo mesthi digonceng dhik Ina nang endi endi yo melok konvoi kuwi.
Anak dhik Ina imut imut banget deh! Persis koyo ibune! hihihi
Mlaku mlaku nang endi ta. Badhe dateng pundi ta Bu? hehe
Reply - Conversation - Feb 15, 2017
Sarang burung e 😘😘😘😘
Please Sign In or Join for Free to view the rest of this profile.
You are currently logged in from 44.222.64.76 View account activity.